Postelein-extract
Postelein-extract, ook bekend als Portulaca oleracea-extract, posteleinplant-extract, common purslane-extract of posteleinblad-extract, is een waardevol plantaardig ingrediënt in huidverzorging. Het is afkomstig van...
Hier lesenPostelein-extract, ook bekend als Portulaca oleracea-extract, posteleinplant-extract, common purslane-extract of posteleinblad-extract, is een waardevol plantaardig ingrediënt in huidverzorging. Het is afkomstig van...
Hier lesenPioenroosbloesem, ook bekend als Paeonia lactiflora, Chinese pioenroos, pioenroosextract of pioenroosbloesemextract, staat niet alleen bekend om zijn decoratieve schoonheid, maar ook om...
Hier lesenPerliet, ook bekend als vulkanisch perliet, geëxpandeerd perliet, perlietsuiker of mineraal peelingpoeder, is een natuurlijk vulkanisch gesteente. Het ontstaat door snelle afkoeling...
Hier lesenPeptiden, ook bekend als signaalpeptiden, bioactieve peptiden, tripeptiden, tetrapeptiden, oligopeptiden of acetylhexapeptiden, zijn korte ketens van aminozuren – de bouwstenen van eiwitten....
Hier lesenParabenen, ook bekend als methylparabeen, ethylparabeen, propylparabeen of butylparabeen, zijn synthetische conserveringsmiddelen die al tientallen jaren worden gebruikt in de huidverzorgings- en...
Hier lesenPapaïne, ook bekend als papaja-enzym, papaja-protease of Carica-papaja-enzym, is een natuurlijk actief ingrediënt afkomstig van de papajavrucht. In huidverzorging staat papaïne vooral...
Hier lesenPanthenol, ook bekend als provitamine B5, dexpanthenol of pantothenol, is een zeer effectief, veelzijdig ingrediënt in huid- en haarverzorging. Vanwege zijn regenererende,...
Hier lesenFinde in wenigen Fragen heraus, welche K-Beauty Routine zu deiner Haut passt.
Zum Hauttyp-Quiz