VFA
PHA, ook bekend als Polyhydroxy Acids, Gluconolacton of Lactobionzuur, zijn milde, wateroplosbare fruitzuren die steeds populairder worden in huidverzorging. Ze worden beschouwd...
Hier lesenPHA, ook bekend als Polyhydroxy Acids, Gluconolacton of Lactobionzuur, zijn milde, wateroplosbare fruitzuren die steeds populairder worden in huidverzorging. Ze worden beschouwd...
Hier lesenOlijfextract, ook bekend als Olea Europaea Leaf Extract, olijfbladextract of olijffruitextract, wordt gewonnen uit de bladeren of vruchten van de olijfboom. Dit...
Hier lesenNiacinamide, ook bekend als vitamine B3, nicotinamide of nicotinic acid amide, is een veelzijdig en zeer werkzaam ingrediënt in huidverzorging. Het staat...
Hier lesenTeunisbloemolie, ook bekend als Oenothera biennis Seed Oil, Evening Primrose Oil of Zonnewendeolie, wordt gewonnen uit de zaden van de teunisbloemplant. In...
Hier lesenMungbonen, ook bekend als Vigna radiata, Green Gram of Moong Bean, zijn kleine groene peulvruchten die oorspronkelijk uit Azië komen. Ze worden...
Hier lesenMinari-extract, ook bekend als Mineral Plant Extract, Minari Extract of onder zijn botanische naam Oenanthe Javanica Extract, wordt gewonnen uit de mineraalrijke...
Hier lesenLHA, ook bekend als Lipo-Hydroxy Acid, Lipohydroxyacid of als salicylzuurderivaat, is een modern, mild actief ingrediënt in huidverzorging, speciaal ontwikkeld voor exfoliërende,...
Hier lesenFinde in wenigen Fragen heraus, welche K-Beauty Routine zu deiner Haut passt.
Zum Hauttyp-Quiz