Bèta-glucaan
Bèta-glucaan, ook bekend als β-glucaan, bèta-D-glucaan of polysaccharide uit schimmels en haver, is een natuurlijke meervoudige suiker die wordt gewonnen uit schimmels,...
Hier lesenBèta-glucaan, ook bekend als β-glucaan, bèta-D-glucaan of polysaccharide uit schimmels en haver, is een natuurlijke meervoudige suiker die wordt gewonnen uit schimmels,...
Hier lesenBergamot, ook bekend als Citrus bergamia, Bergamot Orange of Bergamotvrucht, is een citrusvrucht waarvan het schilextract in huidverzorging gewaardeerd wordt vanwege de...
Hier lesenBamboe, ook bekend als bamboe-extract, bamboe-silicium of bamboewater, is een bijzonder veelzijdige plant die steeds meer wordt gewaardeerd in huidverzorging. Het extract...
Hier lesenBakuchiol, ook bekend als Psoralea corylifolia-extract, botanische retinol of eenvoudigweg bakuchiololie, is een plantaardig actief ingrediënt dat wordt gewonnen uit de zaden...
Hier lesenBHA, ook bekend als bèta-hydroxyzuur, salicylzuur of salicylzuur, is een populair chemisch zuur in huidverzorging, dat vooral gewaardeerd wordt om zijn vermogen...
Hier lesenAzuleen, ook bekend als azulene, chamazuleen of blauwe olie, is een natuurlijk, aromatisch ingrediënt dat voornamelijk voorkomt in planten zoals kamille (Matricaria...
Hier lesenAzelainezuur, ook bekend als 1,7-heptaandicarbonzuur, Azelaic Acid of Azelan, is een natuurlijk organisch zuur dat wordt gewonnen uit granen zoals tarwe, gerst...
Hier lesenFinde in wenigen Fragen heraus, welche K-Beauty Routine zu deiner Haut passt.
Zum Hauttyp-Quiz