Galactomyces
Galactomyces, ook bekend als Galactomyces Ferment Filtraat, gistferment, fermentatiefiltraat van gistculturen of biotechnologisch verkregen schimmelfiltraat, is een innovatieve actieve stof uit de...
Hier lesenGalactomyces, ook bekend als Galactomyces Ferment Filtraat, gistferment, fermentatiefiltraat van gistculturen of biotechnologisch verkregen schimmelfiltraat, is een innovatieve actieve stof uit de...
Hier lesenFerulazuur, ook bekend als Ferulic Acid, plantaardig fenolzuur, hydroxykaneelzuurderivaat of antioxidant plantenzuur, is een zeer effectieve antioxidant van natuurlijke oorsprong. Het komt...
Hier lesenVijgenextract, ook bekend als Ficus carica-extract, vijgenfruitextract, vijgenboomextract of plantaardig vochtextract, wordt gewonnen uit de vrucht van de vijgenboom (Ficus carica). In...
Hier lesenElastine, ook bekend als huidelastisch proteïne, elastisch bindweefseleiwit of elastisch structureel proteïne, is een structuurbepalend huideiwit dat samen met collageen de elasticiteit,...
Hier lesenEGF, ook bekend als Epidermale Groeifactor, epidermale regeneratiefactor of huidstimulerende groeifactor, is een huideigen eiwit dat actief de celvernieuwing, regeneratie en het...
Hier lesenDe Damascener roos, botanisch bekend als Rosa × damascena, wordt ook wel rozenextract van de Damascener roos, Rose de Damas of Damascener...
Hier lesenCeramiden, ook bekend als nervonylsfingolipiden, sfingolipiden, ceramidecomplex of Skin Identical Lipids, zijn een groep natuurlijke lipiden (vetten) die voorkomen in de bovenste...
Hier lesenFinde in wenigen Fragen heraus, welche K-Beauty Routine zu deiner Haut passt.
Zum Hauttyp-Quiz