Jojoba
Jojobaolie, gewonnen uit de zaden van de jojobastruik (Simmondsia chinensis), wordt ook vaak woestijn-simmondsieolie genoemd. Het is een zeer gewaardeerd ingrediënt in...
Hier lesenJojobaolie, gewonnen uit de zaden van de jojobastruik (Simmondsia chinensis), wordt ook vaak woestijn-simmondsieolie genoemd. Het is een zeer gewaardeerd ingrediënt in...
Hier lesenDe Japanse moxa-plant, botanisch Artemisia princeps en ook bekend als Japanse bijvoet of in de traditionele Aziatische geneeskunde als Yomogi, is een...
Hier lesenDe Japanse duizendknoop (Polygonum cuspidatum), ook bekend als Hu Zhang in de traditionele Chinese geneeskunde of onder de wetenschappelijke naam Reynoutria japonica,...
Hier lesenHyaluronzuur, ook bekend als natriumhyaluronaat, hyaluronan of hyaluronzuurzout, is een natuurlijke component van de huid die bekend staat om zijn uitzonderlijke vermogen...
Hier lesenHeartleaf, botanisch ook Houttuynia cordata, en in Korea bekend als Osungcho, is een plant uit de traditionele Aziatische geneeskunde die steeds meer...
Hier lesenHamamelis, ook bekend als tooverhazelaar, Witch Hazel, Hamamelis Virginiana Extract of Amerikaanse tooverhazelaar, is een traditioneel plantenextract dat al eeuwenlang in huidverzorging...
Hier lesenGynura procumbens, ook bekend als Longevity Spinach, Sambung Nyawa, Gynura Leaf Extract of Gynura Herb, is een traditioneel geneeskruid uit Zuidoost-Azië. In...
Hier lesenFinde in wenigen Fragen heraus, welche K-Beauty Routine zu deiner Haut passt.
Zum Hauttyp-Quiz